Kodėl verta Kūčių patiekalus valgyti dažniau nei kartą per metus?
Šventės mus įkvepia stabtelėti, permąstyti savo įpročius ir atrasti naujus kelius į subalansuotą gyvenimą. Kūčių stalas, pilnas tradicinių, paprastų ir maistingų patiekalų, gali tapti įkvėpimu ne tik šventėms, bet ir kasdieniam maitinimuisi.
Kviečiame jus dalyvauti 2024 m. gruodžio 12 d. seminare „Kodėl verta Kūčių patiekalus valgyti dažniau nei kartą per metus?“, kuriame sužinosite, kaip Kūčių patiekalai gali prisidėti prie geresnės savijautos ir sveikatos, ypač sergant onkologine liga ar palaikant sergančiuosius. Seminarą ves gydytoja dietologė Evelina Cikanavičiūtė.
Nuotolinio renginio metu:
– aptarsime Kūčių patiekalų maistinę vertę ir jų naudą organizmui.
– Pasidalinsime praktiniais patarimais, kaip integruoti šiuos patiekalus į kasdienį meniu.
– Diskutuosime apie tradicijų svarbą psichologinei gerovei ir emociniam palaikymui.
Kam skirtas seminaras?
Šis seminaras yra skirtas onkologine liga sergantiems ar sirgusiems asmenims bei jų artimiesiems, kurie nori rasti sveikus ir paprastus būdus stiprinti sveikatą bei emocinį ryšį per maistą.
Pažymėjimai už dalyvavimą seminare nebus išduodami.
REGISTRACIJA
Dalyvavimas seminare yra NEMOKAMAS, tačiau būtina išankstinė registracija.
Registracija uždaroma renginio išvakarėse gruodžio 11 d. 16:00 val.
PRISIJUNGIMAS PRIE SEMINARO
Visiems užsiregistravusiems dalyviams el. paštu gruodžio 11 d. bus atsiųsta seminaro transliacijos nuoroda.
Seminaras bus transliuojamas nuo gruodžio 12 d. 09:00 val. iki gruodžio 19 d. 17 val., tad prisijungti ir išklausyti seminaro galėsite Jums patogiu laiku.
Dalyvaukite ir sužinokite, kaip mažais, bet svarbiais žingsniais galite kurti savo ir artimųjų sveikatai palankesnį gyvenimo būdą!